EN / TR

Buğday Gluteni

Buğday ununun, su ile tam olarak karışımı neticesinde oluşan protein kompleksine glüten ya da vital  glüteni denir.

Vital buğday glüteni genel olarak % 78- 82 protein oranına sahiptir. Eklendiği ürünlerin besin değerini arttırırken, fonksiyonel protein oranını da arttırmaktadır.

  • Ambalaj: 25kg kraft kağıt torba
  • Marka: VIMAL
  • Menşei: Türkiye
  • Minimum sipariş: 1 palet (1 ton)
  • Depolama: Raf ömrü iki yıldır. Kuru, serin bir yerde tutulmalı ve güneş ışığından ve yağmurdan uzak tutulmalıdır.
  • GTİP numarası: 1109000000 
  • Sertifikalar: HALAL,ISO 9001, ISO 22000, ISO14001,GMP
Türkiye'nin en büyük Glüten tedarikçilerinden biriyiz, sizinle işbirliği yapmayı umuyoruz.

Spesifikasyonlar

Görünüm                                             : Açık sarı
Protein (Kuru halde iken, Nx6.25 ) : ≥78
Nem (%)                                               : ≤8.0
Katı Yağ (%)                                         :: ≤1.0
Kül (Kuru halde iken, %)                   : ≤1.0 
Su Emilim Oranı(%)                           : ≥160
Partikül Büyüklüğü (80 mesh,%)   : ≥95 
Total plate count                               :: ≤20000cfu/g
E.coli                                                     : Tespit edilmedi
Salmonella                                          : Tespit edilmedi
Staphylococcus                                 : Tespit edilmedi