Buğday ununun, su ile tam olarak karışımı neticesinde oluşan protein kompleksine glüten ya da vital glüteni denir.
Vital buğday glüteni genel olarak
% 78- 82 protein oranına sahiptir. Eklendiği ürünlerin besin değerini arttırırken, fonksiyonel protein oranını da arttırmaktadır.
- Ambalaj: 25kg kraft kağıt torba
- Marka: VIMAL
- Menşei: Türkiye
- Minimum sipariş: 1 palet (1 ton)
- Depolama: Raf ömrü iki yıldır. Kuru, serin bir yerde tutulmalı ve güneş ışığından ve yağmurdan uzak tutulmalıdır.
- GTİP numarası: 1109000000
- Sertifikalar: HALAL,ISO 9001, ISO 22000, ISO14001,GMP
Türkiye'nin en büyük Glüten tedarikçilerinden biriyiz, sizinle işbirliği yapmayı umuyoruz.
Spesifikasyonlar
Görünüm : Açık sarı
Protein (Kuru halde iken, Nx6.25 ) : ≥78
Nem (%) : ≤8.0
Katı Yağ (%) :: ≤1.0
Kül (Kuru halde iken, %) : ≤1.0
Su Emilim Oranı(%) : ≥160
Partikül Büyüklüğü (80 mesh,%) : ≥95
Total plate count :: ≤20000cfu/g
E.coli : Tespit edilmedi
Salmonella : Tespit edilmedi
Staphylococcus : Tespit edilmedi