Sarımsak tozu/granülü, kurutulmuş sarımsaktan elde edilen ve lezzetini arttırmak için yemek pişirmede kullanılan bir baharattır. Sarımsak tozu/granülü yapma işlemi, sebzenin kurutulmasını ve suyunun alınmasını, ardından üretim ölçeğine bağlı olarak makine veya ev tipi cihazlarla toz/granül haline getirilmesini içerir.
Tüketicileri memnun eden lezzetlerin temeli olan baharat malzemelerimiz, küresel tedarik zincirlerimizin geleceğini sağlamak için çiftçi ortaklarımızla sorumlu bir şekilde yetiştirilmektedir.
Soslardan atıştırmalıklara kadar, kapsamlı kurutulmuş sarımsak malzemelerimizi herhangi bir uygulamaya mükemmel bir ek haline getirir.
Yerinde Kalite Kontrol Laboratuvarımız rutin mikrobiyolojik, kimyasal, fiziksel ve alerjen testi gerçekleştirerek her noktada ürün güvenliği ve kalitesini sağlar.
*Tür: Kurutulmuş
*Menşe Yeri: Türkiye veya ithal edilmiş Ürünlerden Türkiyede Paketlenmiş
*Malzemeler: Taze sarımsaktan % 100 doğal
*Şekil: sarımsak kıyılmış, sarımsak granülleri, sarımsak tozu, sarımsak pul
*Boyut: Sarımsak pul 2 mm ila 4 mm kalınlığına sahiptir; Sarımsak doğranmış: 3-6mm; Sarımsak granülleri: 0.5-1mm; Sarımsak tozu: 80-100 meş; Sarımsak kıyılmış: 1-3mm veya istek olarak
*Kalite:yabancı madde ve Katkı maddesi yok; Koruyucu yok, SO2 yok, CO2 yok
*Ambalaj:20kg torba
Microbiological analysis
Specifications | Garlic |
Total Plate Count (TPC) | 141,902 / GM |
Coliform bacteria: | 50pcs/g. |
E- Coli | Negative. |
Yeast & Molds | 10 / GM |
Salmonella | Negative |
Foreign matter | Negative |